perjantai 2. syyskuuta 2011

HELPPO PERUNASOSEEN ELI MUUSIN RESEPTI

Älä kuori perunoita, mutta poista niistä pahat kohdat.  Paloittele perunat noin neljään osaan. Laita osat vatkaimen kestävään kattilaan ja kattilaan vettä niin, että perunapalat juuri ja juuri peittyvät.

Keitä palat niin kypsiksi, että ne on helppo vatkaimella muusata.  Kun perunapalat ovat ylikypsät, kaada kattilasta muu vesi pois, mutta jätä sen verran vettä, kuin arvelet muusiin tarvittavan. Lisää kattilaan vähän suolaa ja paljon maitojauhetta.  Käyttämällä veden ja maitojauheen sijasta maitoa et saa yhtä hyvää makua. Vatkaa seos muusiksi. Jos perunapalat olivat riittävän kypsiä, ei irrallisia paloja jää muusiin. Huom! Muusi jäähtyy nopeasti!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti