perjantai 29. heinäkuuta 2011

EI MITÄÄN MUTTIA! BREIVIK NORJA HALLA-AHO

Aina kun jotain poikkeuksellista sattuu, pyrkivät monet eturyhmät ja muut mielipidevaikuttajat löytämään tapauksesta jotain, jolla he voisivat hyötyä tapauksen johdosta.  Pohjanoteeraus tässä suhteessa saavutettiin tällä viikolla, kun eräät  kotimaiset ja ulkomaiset ns, maahanmuuttokriittiset henkilöt sanoivat tuomitsevansa Norjassa tapahtuneen ihmisyyttä vastaan suunnatun rikoksen, mutta ymmärtävänsä sen maahanmuuttajien ja erityisesti muslimien kasvaneen määrän vuoksi.

Selitys on rinnastettavissa Suomen poliisin naisille antamaan ohjeeseen välttää raiskatuksi tulemista välttämällä tietynlaista pukeutumista ja tiettyjä alueita. Sekä em. maahanmuuttokriitikot että poliisi syyllistävät uhreja, eivätkä rikoksen tekijöitä.

EI OLE OLEMASSA MITÄÄN PERUSTETTA, MINKÄ NOJALLA IHMINEN TAI IHMISRYHMÄ VOISI KÄYDÄ TOISEN IHMISEN TAI IHMISRYHMÄN KIMPPUUN!

Vaikka perusteita ei olekaan, tapahtuu Suomessa paljon väkivaltarikoksia, joista osa on nuorten ihmisten tekemiä. Tiede -lehden sivuilla on artikkeli "Miksi nuori surmaa?" http://www.tiede.fi/uutiset/4370/miksi_nuori_surmaa_

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti