perjantai 11. marraskuuta 2011

BLOGINI SISÄLLÖSTÄ

 Tervetuloa blogiini!

Blogin alkuosassa kommentoin ajankohtaisia asioita. 

Niiden perässä on kaksi kirjanmittaista kirjoitustani. Ensin on "Tieteenfilosofiaa oikeassaolijoille". Se on valtava pakkaus tietoa niille, jotka tietoa arvostavat ja siitä pitävät, vaikka tieto olisikin omien ennakkoluulojen ja uskomusten vastaista.  Muistakaa taas se, että skeptikkona en väitä olevani oikeassa.  Tekstissä onkin sopivissa väleissä kommentointimahdollisuus. Minusta riippumattomista syistä kommentointi edellyttää jonkin Google -tilin käyttäjäoikeuksia. Minulle voi lähettää myös suoraan palautetta osoitteeseen rwuorine@welho.com   Myös se on mahdollista, että lisään minulle tulleen palautteen blogiini, mutta en tee sitä ilman lähettäjän pyyntöä tai suostumusta.

Avainsanoja ovat tieteenfilosofian lisäksi yliopistouudistus, totuuden etsiminen totuuden esiintyminen  jooga persidentin valtaoikeudet biopolttoaineet  energia hyvinvointivaltio säästäminen leikkaus   säästökohteet ravinto laihtuinen  rasva lakstoosi-intoleranssi kansainvälisyys  päivähoito pelon aiheet riskit  hemoglobiinin mittaaminen euroaika vapaus hauskaa tiedettä  elinkeinoelämän keskusliitto EK  veronmaksajien keskusliitto kokoomus SDP keskusta perussuomalaiset

Tieteenfilosofia -kirjoitus jatkuu klikkaamalla  "vanhemmat tekstit"  Se päättyy kappaleeseen  kertomus päättyy loppuun".

Muistelmani eli "Kaikenlaisia esimiehia" on tieteenfilosofian jälkeen. Se on kertomus 33 -vuotisesta urastaani energia- ja tietoliikennealoilla.

Rauno Wuorinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti